U ZADRUZI JE HAOS: Brutalan obračun između Lune i Marka, Miljković je nasrnuo pijan žestoko na Lunu - Lifesytledom

U ZADRUZI JE HAOS: Brutalan obračun između Lune i Marka, Miljković je nasrnuo pijan žestoko na Lunu

U drugoj sezoni rijalitija Zadruga našli su se Marko Miljković i ponovo svima poznata Luna Đogani, te nakon izvjesnog vremena njih dvoje su vezu ipak otpočeli. Luna je za Slobom radanovićem baš dugo patila ali je svima nam se čini ubrzo ga i zaboravila sa Markom.

Naime, Marko i Luna su nekoliko manjih svađica sinoć imali i onda se svađa jedna eksplozivna dogodila, a to je bila jedna baš ogromna drama. Naime, radi se o tome da je Marko Lunu nazvao raznim imenima a jedno je bilo i majmunica.

Nakon nekoliko sitnih svađa Marko Miljković i Luna Đogani su se posvađali veoma eksplozivno, a u spavaonicu su se vratili odmah poslije žurke i tu je drama prava nastala.

-Imaš samo pet minuta Luna da se u krevet vratiš, ukoliko se ne budeš vratila mi ćemo da završimo, ne želim više da te vidim. Kurac mi je pun svega, majmunice jedna majmunska. Ti ćeš da meni ovdje rijalitij praviš. Ej sada imaš svega samo četiri minute. Luna sada četiri – tako je Marko vikao, a Luna je posve bila tiša i samo mu rekla da se na nju ne dere.

Kako je vrijeme prolazilo a Luna nije htjela da se vrati onda je do kreveta Marko otišao gdje je ona onda došla leći da spava.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply