Naime, u nastavku današnjeg članka govorimo o jednoj zaista prelijepoj vijest a u pitanju je najpopularnija porodica na našim prostorima, a to su Ražnatovići. Također porodica Rodić iz Titela postala je poznata u Srbiji po tome što su se dvije od tri ćerke dobro udale i to za veoma popularne porodice u Srbiji. Bogdana Rodić se udala za Veljka Ražnatovića, koji važi za jednog od najpoželjnijih neženja u zemlji, a nakon toga njena sestra Bojana je započela vezu sa Mirkom Šijanom, sinom pjevačice Goce Božinovske, i udala se za njega.

Bogdana i Veljko dobili su sina Željka, a svakog dana očekuju još jednog sina Krstana. Bojana i Mirko već imaju dva sina, Vukana i Zorana. Mali rođaci su veoma bliski, što se može vidjeti iz snimka koji su rođaci podijelili na Instagramu. Nekoliko puta obje porodice su istakle da istinski njeguju prave vrijednosti a to je u pitanju odnos među porodicama, te da to pokušavaju prenijeti i na svoju djecu.

S obzirom na to kako se Željko ponaša sa mlađom djecom poput Zorana Šijana, izgleda da će od njega biti dobar stariji brat. Sa Zoranom je strpljiv i pažljiv, pomaže mu da nauči nove riječi i brine o njemu. Ovo dobro sluti za Željkovu budućnost kao starijeg brata i sestre.

Snimak Veljka i Bogdanine djuece kako se brinu jedno o drugom, dobio je mnogo pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Većina korisnika je komentirala kako su se djeca dobro ponašala i kako moraju biti ponosni roditelji. Baka i djed su bili vidno dirnuti snimkom i bili su ganuti do suza.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here