Vjerujemo da je ova tema svima poznata, jer više nije tajna da se te stvari dešavaju stalno oko nas. U prošlosti smo takve primjere mogli vidjeti samo u španjolskim i indijskim TV serijama, ali sada se čini da nas više ništa ne može iznenaditi. O tome smo pisali mnogo puta u prošlosti, a zahvaljujući širenju društvenih mreža, imamo mnogo više priznanja iz kojih možemo izvući.

Postoje slučajevi kada ženi umire muž rano u braku, a ona ostaje da živi sa svojim svekrom u njihovoj kući. U ovim situacijama može se stvoriti emocionalna veza između njih dvoje, a žena se na kraju može udati za svog svekra zbog djeteta ili djece koju je imala s njegovim sinom. Ove priče često izazivaju gađenje kod žena, koje ne mogu da shvate kako neke žene mogu da izdrže ležanje u krevetu sa muškarcem koji bi im mogao biti otac.

Ispovijest jedne žene na Facebooku postala je viralna ovog vikenda, podigavši ​​mnogo obrva i dobila gomilu komentara. Ono što ovu ispovijest izdvaja od ostalih je da je žena još uvijek udata i da ne radi van kuće; brine o dvoje djece puno radno vrijeme. Osim toga, njen muž nema nikakvu emocionalnu vezu s njom, i obrnuto.

Njena svekrva je umrla prije tri godine, a svekar ima njemačku penziju. Jednog dana, iznenada ju je poljubio u vrat dok je kuvala ručak. Prolazili su je trnci i osjetila je nešto što njen muž odavno nije. Sada postavlja pitanje da li je ono što je osećala moralno i da li treba da nastavi?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here