U Srpskom selu rodila se beba čudo! Pop ušao u kuću da osvešta majku i novorođenče,a kada ga je vidio pobegao je iz kuće…

 

 

Kada se radi o djeci sam čin rađanja i donošenja djeteta na svijet je poseban sam od sebei to je jedno božije čudo , jer dijete se razvija od kapi sjemena dvije ćelije , a nastane cijeli organizam i to ni manje ni više nego u majčinoj utrobi ,a kada istekne potrebno vrijeme i plod sazri , rađa se , rađa se novi život.

 

 

A ono što nas osim toga fascinira jesu brojni slučajevi gdje se djeca rađaju izrazito posebna , to mogu biti djeca sa mnogo kose , djeca velike tjelesne mase, desilo se da se u Srbiji rodilo dijete od cijelih 7,5 kilograma , mnogi mu nisu davali šanse za preživljavanje , ali je ono ipak uspjelo , osim toga, rađaju se i blizanci i trojke , a i sijamski blizanci što je dnas ipak mnogo rjeđe , ali danas je ipreživljavanje sijamskih blizanaca dosta rijetko , a i relativno se uspješno tretira operativnim zahvatima. Osim tga postoji jedna pojava koja iako je donekle fiziološka , svakog puta iznova šokira roditelje , naime djece se mogu rađati sa već izraslim zbićima. I upravo je to bio slučaj sa novorođenčetom u Prizrenu. Roditelji s bili prestrašeni jer je beba rođena sa dva zubića u donjoj vilici i jednim koji je počeo rasti u gornjoj , naravno rodielji su odmha pomislili da s eradi o nekom teškom poremećaju i problemu , međutim ljekar ih je razuvjerio i umirio , objasnivši im da je to fenomen koji se dešava s vremena na vrijeme i da ne predstavlja nikakav problem , da je samo poželjno izvaditi zubiće odmah kako ni majka ni beba ne bi imali problema s dojenjem. Međutim lokalni pop koji je došao sa namjerom da osvešta majku i dijete , je rekao da je to dijete posebo i da je bpg želio da se ono rodi tako , drugačije od ostale djece i da je to božiji znak.