U Srbiji je sve utihnulo: Jelena Karleuša konačno dala saopštenje za svoj brak, niko ne može da vjeruje! (FOTO) - Lifesytledom

U Srbiji je sve utihnulo: Jelena Karleuša konačno dala saopštenje za svoj brak, niko ne može da vjeruje! (FOTO)

Zbog svoje afere Jelena Karleuša je ovih nekoliko sedmica u velikoj žiži sa javnosti jer je imala aferu sa svima poznatim fudbaleroma  toje Vranješ Ognjen. Naime, u zadnjih nekoliko dana Jelena Karleuša se ne oglašava javnosti, ali je napokon donijela odluku da na to sve i te sve spekulacija stavi tačku.

Jelena Karleuša je zbog linča medijskog odluku šokantnu donijela, naime nova objava je na njenomprofilu Instagrama osvanula.

Ova pop pjevačica je sve kontakte pokušala sa njimda izbjegne, te sa medijima,a sada je najavila da će svaku komunikaciju prekinuti. Jelena je konačno objavila da će sa javnošću sve odnose da prekine.

-Sve izjave navedene u medijima koje su od strane Karleuše, kao i Duška Tošića ili njihovih članova u porodici su izmišljotina velika. U medijima svi navode, a i ono što se karleuše tiče – kao i Tošića tos u samo neka nagađanja medijska.

Jelena je bila baš pogođena kao povrijeđena sa svim tim linčom od strane medija, kao i prava kršenja ljudskih, jer ova istina je samo njena i prava kod nje, a ona igra fer borbu. Zbog toga ona više neće do daljnjeg da ima komunikaciju sa medijima. Zahvalila se na razumijevanju – tako je PR služba napisala od ove pjevačice.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply