U proteklih 30 godina imali smo veliki broj rijaliti TV emisija širom Balkana, od kojih svi osim jednog imaju veliku gledanost. Jednostavno ne mogu da zakažu produkciju u rijalitiju jer ljudi, posebno publika na našim prostorima, vole dramu, romansu i tako dalje. Međutim, svi širom svijeta donose nešto loše i negativno i oni su vrlo loš uzor za današnju mladu generaciju. Tako je Zadruga 6 apsolutno oborila sve rekorde gledanosti, a prikazala se i ove sezone. Danas ćemo pričati o rijalitiju, on je uzor pozitivne energije, sa fokusom na zdravlje, pod nazivom “Život na vagi”:

 

“Ja sam vratila 30 kilograma od kraja šoua (gotovo sve!), sada sam u minusu 18 kg, ali skidanje ovih kilograma bilo je daleko dugotrajnije, teže i s puno vanjskih distrakcija s kojima se nisam znala nositi, koje su mi stavljale fokus na druge stvari, a ne na mene. I još uvijek sam u procesu skidanja vraćenog” –  kazala je Sara tada za jedan hrvatski portal. 

 

Danas ćemo pričati o pobjednici koja je ostavila veliki trag u ovom reality TV showu, a zove se Sara Sitarić. Kada se pojavila u rijalitiju imala je 137,3 kg, a danas ima 103 kg, što se najjasnije vidi na njenim Instagram fotografijama. Međutim, nakon što se rijaliti završio, primljena je na fakultet, a problem sa kilogramima se vratio.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here