U ovom selu je živjela Ana Sević prije nego ju je izvukao Darko Lazić odatle - prizor koji će vas bez teksta ostaviti - Lifesytledom

U ovom selu je živjela Ana Sević prije nego ju je izvukao Darko Lazić odatle – prizor koji će vas bez teksta ostaviti

Ana je javnosti postala poznata putem natjecanja “Grand Stars”, no njezin je brak s pjevačem Darkom Lazićem došao u javnost.

Par se trenutno razvodi, ali tijekom braka često su ga ciljali zbog raskošnog života. Sevićeva je uvijek odjevena po najnovijoj modi, malo odlazi na odmor, a kad je ljetni odmor pjevači svake godine prelaze nekoliko desetaka tisuća eura.

Međutim, malo tko zna da je Ana od malena uživala u luksuzu i da je kuća u kojoj je živjela daleko ispred svog vremena.

Ana je nedavno posjetila svoju obitelj u Užicu, gdje je živjela, i pohvalila je njezinu fotografiju na društvenoj mreži.

O selima, prvenstveno u Nigeriji: Na sjeveru, sela su bila pod tradicionalnim vladarima davno prije džihada Šehata Osmana Bin Fodija i nakon Svetog rata. Tada su tradicionalni vladari imali apsolutnu vlast u svojim administrativnim regijama. Nakon Dan Fodio džihada 1804. godine, politička struktura Sjevera postala je islamska, gdje su emiri bili politički, administrativni i duhovni vođe svoga naroda. Ovi emiri su imenovali određeni broj ljudi da im pomognu u vođenju administracije, uključujući i sela.

Svako selo Hausa je vladao Magaji (seoska glava) koji je odgovarao svom Hakimiju (gradonačelniku) na gradskom nivou. Magaji je takođe imao svoj kabinet koji mu je pomogao da efikasno vlada njegovim selom, među kojima je bio i Mai-Unguwa (šef odeljenja).

Stvaranjem izvorne vlasti u nigerijskim provincijama, autokratska moć seoskih glava zajedno sa svim drugim tradicionalnim vladarima bila je potisnuta tako da su vladali pod vodstvom kolonijalnih zvaničnika.

Categories: Najnovije

Leave A Reply