U ovakvom izdanju Kiju Kockar nikad ne bi prepoznali: Pojavila se u papučama i masne kose, fanovi se zgrozili, ni na šta ne liči (Foto) - Lifesytledom

U ovakvom izdanju Kiju Kockar nikad ne bi prepoznali: Pojavila se u papučama i masne kose, fanovi se zgrozili, ni na šta ne liči (Foto)

Činjenica je da svi mi danas živimo u rijaliti eri, pa samim tim nije nikakvo čudo što su neke od najpoznatijih današnjih javnih ličnosti upravo rijaliti zvijezde. Pobjednica prve sezone najgledanijeg rijaliti programa „Zadruga“, Kija Kockar je sve otkako je učestvovala u takmičenju na imanju u Šimanovcima postala izuzetno aktuelna javna ličnost, a o njoj se tako stalno piše i u domaćim medijima.

Kako god, činjenica je da nije baš sve tako ni idealno ako živite životom poznate osobe. Morate voditi računa o svom svakom koraku, kako vas mediji stalno prate. Upravo to se dogodilo Kiji, a prije nekog vremena su svi pričali o njenom jednom izdanju, kada se pojavila na aerodromu takva da ju je rijetko ko uopšte i prepoznao. Iako su svi uglavnom navikli na to da je ona vječito dotjerana i sređena, ovaj put je situacija bila nešto drugačije.

U nastavku vam donosimo nekoliko fotografija u kojoj ćete moći da vidite kako to Kija Kockar izgleda u farmerama, nekoj običnoj majici, a na nogama je čak imala i papuče. Svi se slažu da joj ovo nikako ne pristaje, a u nastavku ćete moći da procijenite zbog čega su je to svi na kraju kritikovali, posebno putem društvenih mreža.

Ipak, njeni vjerni fanovi su kao i svaki put dosad stali u njenu odbranu, te su je branili da je i ona prije svega obična žena koja sebi treba imati privilegiju da može priuštiti da se i ona s vremena na vrijeme pojavi u ne baš tako bajnim izdanjima. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji?

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply