Kako je narod sve više vremena u kućnoj izolaciji, TV je jedina opcija koja nam preostaje. Dosta kanala je poprilićno beskorisno, ali se ipak ruku na srce mogu pronaći jako edukativne emisije u ovim kriznim vremenima. Jednu takvu jako zanimljivu priču vam donosimo u nastavku današnjega teksta. Ime ove žene je Marie Kondo, koja na Netflixu ima jako lijepu i edukativnu emisiju posebno za žene.

Ova gospođa je još 2011 godine objavila svoju prvu knjigu pod imenom “The life-Changing magic of tyding up”, sa tom knjigom je bukvalno pokorila cijeli svijet, čak je i jedan New York Times pisao par puta o njoj, a ima i dvije naslovnice ovog najčitanijeg dnevnog časopisa.

Vjerovali ili ne, ona daje jako korisne savjete za sve žene domaćice, kao i one muškarce koji žive sami kako napraviti više prostora u svojoj kući, to jeste ladicama, ormarima i kuhinjskim elementima. KAko sada imamo vremena na pretek, mislimo da bi par video klipova od ove gospođe moglo biti i više nego korisno za svakoga. 

NJena metoda je sasvim logična, i nije nikmalo komplikovana. Njena metoda je zasnovana na tome, da u kući ostavite samo komade odjeće i pribora, koji vas čine sretnima i koje podijelite u osnovne podgrupe. Izaberite stvari iz svake kategorije i složite ih prema trenutnom raspoloženju. Ostale stvari koje vam ne trebaju, ne bacajte u smeće, nego ih donirajte onome kome je to stvarno potrebno u ovome trenutku.

 

Preporuke