U Njemačkoj se Halidu Bešliću za život bore doktori: Pogoršalo mu se stanje, sav je u bolovima i sav je otekao - Lifesytledom

U Njemačkoj se Halidu Bešliću za život bore doktori: Pogoršalo mu se stanje, sav je u bolovima i sav je otekao

Na Balkanu halid Bešlić se smatra jednom velikom legendom kao i čovjekom koji je svojom muzikom očarao mnoge generacije.

Popularni svima pjevač bešlić Halid koji ima svega 65 godina nalazi se u jednoj od bolnica u Minhenu i on je tu bio operisan prije mjesec dana. Operisao ga je profesor Niniković Milomir, a on se smatra jednim od svjetskih hirurga plastičnih danjašnjice.

Novinari iz Avaza su sa Halidom razgovarali, a on im je na to sve potvrdio da je trenutno sa njim sve uredu iako je dosta bio katastrofalan dok su mu se borili za život svim silama.

Ovo je junak ranjeni, tako se Halid našalio malo s njima. Ovaj čuveni i svima poznati pjevač je imao u četvrtak kod profesora Milomira kontrolu negdje poslijepodne, a prije toga je i otkrio o čemu se tu radi putem telefonskog poziva.

Operaciju nosa odnosno njegovu rekonstrukciju je imao, jer mu se vremenom disanje sve više i više pogoršavalo, a on je malo samo htio da popravi estatski. Tako da se odogovorio sa ovim profesorom Ninkovićem za operaciju kako bi to on njemu u Minhenu mogao da sredi, jer je baš loše disao i to mu je smetati počelo.

Ovom prilikom prjevač je otkrio kako je rana bolna i da nije nimalo jednostavno.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply