U narednih 30 dana ova tri horoskopska znaka čeka pakao: Problemi sa porodicom vas mogu dokrajčiti - Lifesytledom

U narednih 30 dana ova tri horoskopska znaka čeka pakao: Problemi sa porodicom vas mogu dokrajčiti

KRAJEM APRILA, ODNOSNO POČETKOM MAJA POČINJE MLAD MJESEC U BIKU, OVE GODINE JE STARTOVAO ČETVRTOG MAJA U 6:45 UJUTRU I NAREDNIH MJESEC DANA ĆE TRAJATI, OBRATITE PAŽNJU SVAKAKO.

Period novih izazova gdje ćete i sami saznati za šta ste vi sve sposobni, a odnosno za šta niste. Vrijeme je prvi korak da načinite, motivisano ćete se osjećati i inspirisano magično, ako ste jedan od ovih znakova, u nastavku pročitajte šta vas čeka:

Postoje znakovi Zodijaka kojima mlad mjesec u Biku neće prijati, pogledajte sada i sami ko treba ovog perioda da se pazi, pripremite se dobro.

BLIZANCI – dosta će vam biti svega, željeti ćete neko vrijeme potpuno sami provesti. Vama će biti potreban bijeg od realnosti na neko vrijeme, a to možda okolina neće razumjeti. period k ojem sve stvari koje budete htjeli sakriti mogu na površinu isplivati i tako najdublju tajnu otkriti. Ne mora biti loše, vaša intuicija i mašta može da bude na vrhuncu svega ovoga.

VAGA – period kad morate da se suočite sa demonima ali i lošim navikama, sve stvari koje vi plašite i sa kojima ne želite u koštac da ulazite, napokon će vas sačekati. Rezultirat će pozitivnim nečim, nešto ružno mora završiti kako bi počelo nešto novo i lijepo, zar ne?!

VODOLIJA – ako niste možda raspoloženi da se u koštac uhvatite sa nekim najdubljim emocijama i da ranjivost priznate onda mlad mjesec u Biku neće biti za vas najlakše iskustvo i najbliže vaše.

Categories: Najnovije

Leave A Reply