U ovoj prometnoj nesreći učestvovalo je motorno vozilo marke Audi, kojim je upravljao 33-godišnji Đorđe Đuranović iz Mrkonjić-Grada.

Drugi sudionik u prometnoj nesreći bilo je motorno vozilo Mercedes kojim je upravljao Slobodan Vasić (1967.) iz Mrkonjić-Grada. U prometnoj nesreći poginuo je Đurad Đuranović, a Slobodan Vasić zadobio lake osobne ozljede.

Uviđaj na licu mjesta obavila je okružna tužiteljica okružnog državnog tužitelja Banjaluke Dragana Lipovčić, zajedno s policijskim službenicima Policijske postaje za sigurnost prometa Mrkonjić-Grad.


Dežurni tužitelj naložio je da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti prometne nesreće, kao i obdukcija žrtve, koja će biti obavljena u Forenzičkom zavodu RS. U ovom entitetu povodom ovog strašnog događaja vlada velika žalost.
Prema pisanju The Independenta, stanovnici Mrkonjic-Grada u šoku su jer Đorđa poznaju kao poštenog građanina i uspješnog mladića. Muzikom se bavi od djetinjstva. Snimio je niz skladbi i široj javnosti u regiji dobro je poznat po svom hit duetu s Anabel Atijas.

A Anabela je bila šokirana zbog toga jer ga je jako voljela i cijenila kao prijatelja. Međutim, vidjet ćemo što će se dogoditi u narednom razdoblju. Sve u svemu, muzička scena je izgubila sjajnog muzičara.

Preporuke