U braku su već 40 godina, a Halid je i dalje krije od medija: Sve će vam biti jasno kad vidite kako njegova supruga izgleda (Foto) - Lifesytledom

U braku su već 40 godina, a Halid je i dalje krije od medija: Sve će vam biti jasno kad vidite kako njegova supruga izgleda (Foto)

Halid Bešlić je bez ikakve sumnje jedan od najpoznatijih domaćih estradnih pjevača, a to je nešto oko čeg se rijetko ko neće složiti s nama. Kako god, ono što je pomalo zanimljivo jeste što je ovaj pjevač uvijek pokušavao da svoj privatni život zadrži za sebe, a moglo bi se reći da je u tome poprilično i uspio, kako se njegova supruga nikad nije pretjerano eksponirala u medijima.

Naime, Halid i njegova Sejda su u braku već četiri decenije, a jednom prilikom je pjevač za hrvatske medije otkrio da su se njih dvoje upoznali dok je on još bio na početku svoje karijere, te da je tada Sejda radila u fabrici čokolade dok je Halid nastupao po nekoliko kafana sa svojom prvom pjesmom. Ipak, kasnije kada se njegova karijera počela razvijati na bolje, on je odlučio da na sebe preuzme odgovornost izdržavanja porodice, pa je tako Sejda prestala da radi.

Nikad se zbog te svoje odluke nije pokajao, te smatra da je ona na taj način mogla više da se posveti bitnijim segmentima života kao što je odgajanje djece, kako on nije baš naročito u tom periodu provodio dosta vremena kod kuće zbog svoje karijere.

Ipak, danas priznaje da su njih dvoje svoj odnos u potpunosti izgrali na razumijevanju, podršci, te da ne može zamisliti da budu razdvojeni, te da je jedina stvar koja bi njih mogla da razdvoji ustvari smrt. Šta vi mislite o ovakvim ljubavnim pričama, da li i vi poželite jednu ovakvu ili baš i ne? Pišite nam.

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply