Svjesni smo toga da se na našoj estradi dešavaju razne stvari i razni skandali i da rijetko koji brakovi uspiju upravo iz tih razlgoa, ali vjerujte da postoji i oni brakovi koji su toliko uspješni i dugi i skladni.

Jedan od takvih brakova je brak između pjevača Aleksandra Ace Ilića i njegove žene Biljane Jevtić.

U svom braku koji traje preko 30 godina, logično je da su imali uspona i padova, ali su njih sve zajedno prebrodili, a prije nkeoliko dana su u restoranu proslavili svoju godišnjicu braka, a fotografije sa te proslave su osvanule na društvenim mrežama i one su oduševle obožavatelje.

Biljana je na svom profilu postavila nekoliko fotografija kako se ona nalazi u durštvu svog muža Aleksandra i sina Ivana, a ispod te fotografije ona je napisal jedan opis koji glasi da je njima 30 godina braka i da su njih dvojica njene najveće dvije ljubavi,

Na ovu fotografiju ona je naravno dobila lavinu komentara

Za vezu ovo dvoje poznatih pjevača narodne muzike zaslužan je njihov prijatelj Stjepan Radovanović koji je jednom prilikom organizovao turneju na koju je pozvao njih dvoje da učestvuju, a oni su se tada upoznali i zbližili se te započeli vezu koja traje i dan danas.

Oni su jednom prilikom naveli kako nikada nisu pomišljali da se rastanu ili razvedu.

Naime, kada je u pitanju Aca, on je rođen 1961. godine i svoju karijeru je započeo kada je imao samo 20 godina, a tada je on snimio svoj poznati singl Ako si srećna, još srećnija bila, a u svojoj karijeri je izdao preko 15 albuma i ono što je lijepo čuti da se za njegovu karijeru nije mogao povezati nijedan skandal.

Kako vi ovo komentarišete?

Preporuke