Koliko je danas moguće, pogotovo u bračnim zajednicama, uvjerili smo se više puta. Iz Amerike stalno dobijamo najveće klišeje koji su se ikada desili, a sa pojavom društvenih mreža imamo i TV emisije posvećene veoma čudnim suđenjima, a sledeće bi mogle biti najčudnije koje ćete ikada videti. Odnosno covjek po imenu Clifton Garcia tuzio je svoju zenu sa obrazlozenjem da se ugojila 14 kilograma.Smršavi najmanje 20kg pa ce on otici Tako da je u rakji nazalost ispunio obecanje, ona ga je tuzila, sve je to izazvalo mnogo pažnje u medijima i društvenim mrežama. Bilo je logično da je žena nakon porođaja imala problema sa hormonima, a kada je sudija pitao muža koliko dece ima, on je sarkastično rekao 15.

 

“Imala je 45 kilogrma kada sam je upoznao i nije bila tako velika” – ponavljao je supug. Sudija je uzvratila. “Da li znate da se godine i starost, kao i svaki porođaj, drugačije odražavaju na telu? Ili to još niste shvatili?” – besno mu je poručila.

 

Njea je na kraju sudija sateroa u ćošak on se krenuo vaditi na to kako je ona ljubomorosila i da će je ostaviti zbog neke mršavaju žene, što na kraju nije bila ni istina. “Gospođo, to je krajnje hirovit čin. Ne smete nikada sebi da dozvolite da vas ponese bes jer vas napušta suprug. Dovodite sebe u opasnost, kao i vašu decu i domaćinstvo” – poručila je sudija.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here