Kad ste suprug poznate pjevačice, ali i sjajan poslovni čovjek, možete se vrlo lako naći u policijskoj stanici zbog kršenja zakona. Kad se to dogodi, tada mediji počinju raditi svoj posao, pisati, nagađati i pratiti što se događa. Toni Bijelić suprug je poznatog srpske pjevačice Dragane Mirkovića, ali i vrlo poznatog australijskog biznismena, ali osim toga završio je u policijskoj stanici. Kako su prenijeli mediji, ljudi su bili toliko zainteresirani za razlog uhićenja da su iz Policijske postaje izdali izjavu da je pritvoren isključivo i samo zbog prebrze vožnje autocestom u neposrednoj blizini Malog Požarevca.
Policajci su istaknuli da su ovdje dopuštene maksimalne brzine do 123 kilometra na sat, ali Tony je mislio da može voziti brže, dostižući brzinu od 213 kilometara na sat. Kako kažu, to se događalo i prije, ali tek sada je izašlo svjetlo dana. To je kazneno djelo za koje se mora platiti novčana kazna u iznosu od 100 tisuća dinara ili 15 dana zatvora.

Toni Bijelić poznati je bečki biznismen koji je u našoj javnosti najpoznatiji i kao suprug folk pjevača Dragane Mirkovića. Danas Dragana i Tony, koji su mlađi od pet godina, žive u Beču sa svojom djecom Markom i Manuelom, a njihovo bogatstvo vrijedi milijune eura. O Toniju Bijeliću gotovo da i nema drugih podataka, osim samo kao “muža Dragana Mirkovića”, a sve informacije koje naša javnost ima o njemu povezane su s nekim novinarskim natpisima, odnosno iz intervjua koje je poznata pjevačica medijima dala tijekom serije godine.
Toni Bijelić rođen je u Beču u Austriji, kao Antonia Bijelić, srpskog je porijekla, i danas radi i živi u Beču, a bavio se prvenstveno autoindustrijom, a posjeduje i automehaničarsku kuću, auto-kompaniju Maybach. , kao i televizijska 
stanica “DM SAT” koja emitira putem satelita, kao i brojna skupa i veličanstvene nekretnine.

Preporuke
Loading..