Pjevačica koja je popularnost stekla zahvaljujući hitu Žena od sultana, Tijana Milentijević prolazi kroz vrlo tešku fazu života i nosi se sa bolom radi gubitka njoj vrlo drage osobe.

Da je dovoljno samo jedna pjesma da vas vine u nebesa i a steknete astronomsku slavu ali i zaradu dokaz je i ova mlada pjevačica, koja je upravo to doživjela. Samo jedna pjesma joj je bila dovoljna da napravi pravi bum na estradi i da krene obarati sve moguće rekorde u gledanosti i slušanosti. U poslednjih godinu dana susrećemo se sa velikim brojem gubitaka nama bliskih osoba i to je ono što svima izuzetno teško pada.

Svaki gubitak je bolan, na neke gubitke se nikada ne možemo pripremiti i teško nam padaju. Tako je Tijana objavila fotografiju svoje bake koja je preminula i  na taj način se oprostila od svoje bake koja joj je zaista mnogo u životu značila.

Uloga baka i deka u životu je velika, te je ta ljubav i nit posebna i neraskidiva. Oni naprosto žive za nas i na svaki mogući način nam pokazauju svoju ljubav i privrženost, te nam njihov odlazak teško pada iako znamo da zbog godina života ta  stvar je neizbježna. Mnoge pjevačice i mnogi pjevači su imali teška odrastanja i izuzetno teške početke  a kod velike većine njih upravo bake i deke su bile te centralne figure koje su im pružile sve ono što im je trebalo i nedostajalo.

Tijani želimo snage da se izbori sa bolom i gubitkom, a preminuloj baki želimo vječnu slavu.

Počivaje u miru !