Svakim danom sve više i više čitamo vijesti iz crne hronike, i kada pogledamo kao da smo okruženi samo takvom vrstom vijesti. Da li to bilo ubistvo, samoubistvo, silovanja, ili nešto sasvim deseto, jedno je sigurno. Cijela ova situacija koja se dešava jako loše utiče na našu psihu. Ljudi više ne mogu da izdrže pritisak i onda rade možda ono što normalne svijesti uradili ne bi. Ako na to nadodamo
još kakve vrste opijata, ukoliko ih koriste ili možda neke vrste droga, tada možemo sa sigurnošću reći da mozak nije bio svjestan.

današnje vrijeme sve više je onih kojih koriste razne vrste opijata, ili neke vrste droga, da li to bila marihuana ili nešto više. Takav slučaj nije samo kod nas na Balkanu, nego i u cijelom svijetu. Samim tim, kako imamo pristup cijelom svijetu preko naših društvenih mreža, tako do nas dođu i neke vijesti iz dalekih zemalja.Takav je slučaj i sa današnjim člankom.

Riječ je o jednom slučaju koji je jako potresao Veliku Britaniju. Naime, džez muzičar Vilijam Algar (53) je napadnut i izboden nožem u svojoj kući u Londonu. Slučaj je potresao cijelu Veliku Britaniju, pa tako i sve ostale, jer je način na koji je izboden brutalan i nikome nije jasno kako je neko mogao da nekome nanose takve ubode. Svi su u velikom šoku.

 

Nakon što je izboden, on je potom raskomadan i zamotan u čaršafe. Ono što se sumnja da se sve ovo dogodilo radi spora oko droge. Svi su u šoku, a počinilac se još uvijek traži.