Poznata pjevačica Neda Ukradena nikada nije skrivala koliko je povezana sa svojom obitelji, a kad joj je prije dvije godine preminula majka Anja, bilo joj je jako teško. Neda se sjećala svoje preminule majke, zajedno s ocem Dušanom koji je napustio ovaj svijet prije 23 godine, a njima je posvetila post na svom Instagram profilu.
“Ovih dana, prije dvije godine, moja mama Anja i prije 23 godine, moj otac Dušan otišao je u vječni počinak. To su mi bila 2 najteža dana u mom životu. Ali nikada iz naših srca njih dvoje nisu otišli, uvijek su tu bili uz nas. Počivaj u miru i hvala ti na bezgraničnoj ljubavi koju si meni i mojoj Jeleni dala kroz cijeli svoj život ‘, napisala je pjevačica.

Ni njoj nije nedostajala podrška, pa su mnogi obožavatelji napisali njezine komentare podrške i ohrabrenja ispod ovog posta, bili su uz nju i ovoga tužnoga dana. Iako je prošlo toliko godina, Neda nije zaboravila roditelje, a kako kaže, nikad neće, a oni će uvijek zauzeti posebno mjesto u njenom i Jeleninom srcu.Njeni roditelji, Dušan i Angela, porijeklom su iz Crne Gore. Budući da je njen otac bio časnik SUP-a, Neda je često mijenjala mjesto boravka. Do druge godine živjela je u Imotskom kod svojih baka i djedova, nakon čega je s roditeljima otišla u Višegrad.

Tamo je upoznala susjeda koji ju je naučio pjevati sevdalinke. Zatim su se preselili u Goražde, gdje je Neda počela pjevati na školskim priredbama u osnovnoj školi Maksim Gorki, koje je pohađala pet godina. Sljedeće je odredište bilo Brčko, gdje su boravili dvije godine. Tu se prvo zaljubila, ali nije otkrila ime svoje simpatije.

Preporuke