Danas, u nastavku priloga ovog vikenda, predstavljamo Beograđanku Katarinu Stamenković, koja je 13. februara poletela sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Pukla je aneurizma i umrla. Iza sebe je ostavila dva sina od 12 i 15 godina, a kako je njena majka Katarina otišla u Nemačku, gde na leto planira da se preseli sa decom:

 

Također, njena majka za medije se prisetla jezivih momenata kada su joj javili da je izgubila ćerku Katarina je imala let u 18:05 za Nemačku gde je trebala da slet oko 20 časova a majci se bila javila kada je prošla kontrolu: “Slikala je avion gdje će preminuti, i u 17.45 mi je poslala zadnju fotografiju iz aviona gdje je kroz prozor slikala pistu”, priča je majka Ljiljana kroz suze. Nakon toga je Ljiljana sa Katarininim sinovima Savom i Sašom očekivala kćerkin poziv , da bi čula kako je prošao let, te je Ljiljana sa nestrpljenjem čekala da zazvoni telefon:

 

“U 19.45 mene zove nepoznat broj i pita me “Da li ste Vi Ljiljana? Ko je Vama Stamenković Katarina?” i nastavlja da me ispituje dalje. Pitao me kolika su deca i da li ima još neko stariji osim mene u kući. Tada su mi rekli da sednem i da moraju nešto da mi saopšte. Inspektor iz Surčina rekao mi je “Nažalost, Katarina je preminula u avionu”. Nisam mogla da vjerujem, ne znam ni šta sam im rekla na telefon samo sam ga bacila. Tada je nastala opšta panika. Mlađi unuk je otrčao po komšinicu, stigla je i Hitna pomoć. Niko nije mogao da vjeruje šta se dogodilo, svi su bili u šoku”, pričala je Ljiljana kroz suze.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here