Tucakovićeva otkrila detalje Jelenine opake bolesti - Jelena je grizla, borila se za Divnin život, nije joj dala da sjedne u kolica, užasnuta sam - Lifesytledom

Tucakovićeva otkrila detalje Jelenine opake bolesti – Jelena je grizla, borila se za Divnin život, nije joj dala da sjedne u kolica, užasnuta sam

Marina Tucaković bila je užasnuta smrću Divne Karleuše, njezine bliske prijateljice. Otkrila je da su Duško i Jelena učinili sve kako bi izliječili njezin rak.

Otkrila je da su Tošić i Karleuša potrošili mnogo novca na liječenje Divne, a Jelena je rekla Marini da ju je Duško jako podržao. Također, Divna je dovedena u Njemačku, Grčku, Švicarsku i Tursku na imunoterapiju.

“Ne mogu ni pitati Jelenu kako je. Upravo sam joj poslala poruku da sam užasnuta, da su vrlo vezani, nerazdvojni, to je njezin najveći udarac u život, a jedina utjeha može biti ono što radi u redu.” umro je prije mene, ako je to jezivo ”, rekao je Tucaković.

Marina također kaže da se Jelena cijelo vrijeme borila da Divna ne sjedi u kolicima i da hoda, te da je “zagrizla” više od svoje majke da bi je učinila boljom. Tucaković je dodao da se Divna često zaljubila u duha, ali su joj pomagali unuci iz Atene i Nike, a sama Marina bila joj je savjetnica, jer je prolazila kroz istu bol. Govorila je da jede zdravo.

“Znam da je bila kemoterapija, izgubila je kosu, nosila je periku … Imunoterapija u Turskoj, kroz koju je redovito prolazila, vrlo je opasna. Moj sin Milan, koji to prati zbog moje bolesti, rekao mi je da može da ima vrlo ozbiljne nuspojave, na primjer, može se razviti jetra, njezino tijelo vjerojatno ne bi moglo sve podnijeti ”, objašnjava Marina.

Categories: Najnovije

Leave A Reply