U nezgodi koja je pogodila dosta građana koji su ostali bez krova na glavom zbog potesa koji se deso proteklih dana, našla se i trudnica Sanela. Sanela i Milan imaju tri djevojčice na putu je i čtvrta djevojčica, Sanela u dugom stanju ostala je bez porodične kuće. Njena nerođena beba koju su sestre Lana(3), Ana(1,6) i Lucija(5) žele nazvati Dora koja bi svetlost dana trebala ugledati 6.mjanuara.

 

Sanela koja je trenutno u drugom stanju po svemu sudeći će u porodiliše otići iz kamp prikolice, koju su parkirali u dvorištu svoje porodične kuće u Glini. –„Tri dana smo spavali u autu, pa me sad malo boli.“-Sanela je odgovorila na pitanje kako je. Sve je puno bolje od nastaradale kuće u zemljotresu.Kuća je iznutra ruševina u koju ne smiju ući, pogotovo ih je strah za njihovu malu djecu, Sanela se boji da joj sav stres koji je doživljela u nekoliko prethodnih dana neće utjecati na njeno nerođeno dijete.

Kamp prikolica je za porodicu Nikolić sada jedini dom, unutar je peć zbog kojeg su morai probiti limeni krov.A kako sada izgleda „kuća“ Nikolića nakon potresa pogledajte u nastavku.

Advertisement