Sanja Kužet, voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, svojom prirodnom ljepotom i blistavim osmijehom osvojila je srca mnogobrojne publike, često privlačeći pažnju publike na bini, a ne pojavljivanju glavnih zvijezda. Međutim, poznato je da je glamurozna TV voditeljica nesklona javnim nastupima jer kaže da u budućnosti želi da se više bavi privatnim životom i da joj neželjeno izlaganje neće pomoći u privatnom životu, što je javnosti poznato, već dugi niz godina srećno udata za Nemanju Živojinovića, direktora marketinga jedne automobilske kompanije, i imaju sina Strahinju. Voditelj je prije 10 godina prekinuo propali brak, a o prvom vjenčanju Sanje Kužet imali smo priliku saznati kroz unikatnu fotografiju koja je nedavno dospjela u javnost.

 

Naime, tada je pripadniku Mitrovićevog osiguranja, Zoranu Piperu, s kojim je dobila sina Andriju, prvi puta u životu izrekla sudbonosno da, piše “Objektiv”. Mladenci su željeli da svaki aspekt slavlja prođe po njihovom planu koji su dugo vremena zajedno sklapali, a kako smo mogli vidjeti, nisu se ustručavali ni izdvojiti pozamašnu svotu novca za organizaciju slavlja koje se održalo u nekadašnjem “Intercontinentalu”.

 

Tada se na njihovom slavlju pojavila nekolicija javnih ličnosti a kako se ističe, kuma im je bila balkanska diva Lepa Brena. “- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju” – kazao je izvor za medije. Njih brak potrajao je nešto više od godinu dana a zatim je uslijedio razlaz nakon kojeg je TV voditeljica ostala u dobrim i prijateljskim odnosima sa svojim bivšim suprugom.

“Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete” – kazala je Sanja svojevremeno.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here