Od razvoda Momčila Otaševića i Tine Jovetić 2015. godine, mnogo se spekulisalo o ličnom životu slavnog glumca. Poznato je da je rođen 20. februara 1990. godine na Cetinju u Crnoj Gori i da je oduvijek bio buntovni mladić sa samo jednim ciljem u životu: da postane glumac. Taj je cilj konačno ostvario 2015. godine, ali njegov brak sa Tinom Jovetić nije dugo potrajao zbog poteškoća u održavanju veze na daljinu.

Nakon toga, Momčilo je stupio u vezu sa poznatom hrvatskom glumicom Jelenom Perčin, a sve je počelo na snimanju serije “Kud puklo da puklo” početkom 2016. Par je stabilno napredovao, a u februaru 2018. najavili su skori dolazak njihove ćerke na ovaj svijet. Njih dvoje su se vjenčali u aprilu 2018. godine u Kotoru, na pomalo tajnom vjenčanju, kojem su prisustvovali kumovi i njihovi najmiliji. Na kraju, ovaj par je dobio dvoje djece, a Jelena ima i dijete iz prvog braka. Bili su sretna porodica sve do Jelenine prerane smrti 2020. godine.

Pre izvjesnog vremena razvod Jelene i Momčila iznenadio je sve, jer se pretpostavljalo da imaju savršen brak. Jelena je kasnije otkrila da je par prolazio kroz težak period i da su oboje shvatili da brak neće uspjeti. Pričalo se i da je Momčilova afera sa koleginicom razlog za razvod.

Tri mjeseca nakon razvoda, Jelena je zauzeta novim projektima koji su joj podigli raspoloženje. U međuvremenu, Momčilo svoje slobodno vrijeme provodi sa porodicom na rodnom Cetinju. Nedavno je proveo vrijeme sa svojom trudnom sestrom i to je pokazao u svojim objavama na društvenim mrežama. Pohvalio se i kako je svoju sestru počastio visokom stolicom i drugim stvarima za mladu majku.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here