I u ovome tekstu ćemo se malo dotaču dešavanja u rijalitiju Zadruga, a koji i sa ovom novom sezonom opet ruši sve rekorde gledanosti i popularnosti. Ova šesta sezona je na samome početku počela veoma mlako, ali nakon nekoliko fizičkih obračuna i nekoliko diskvalifikacija, sve je polako počelo da dolazi na svoje, te je jasno da su Mitrović i kompanija tačno znali koje ljude trebaju da spoje u Zaduzi i koji će napraviti pravu priču koja će dići gledanost

Pored sve češćih fizičkih obračuna, i sek*i akcije u krevetu i po kupatilu su postali nešto sasvim normalno, pa su tokom prijašnje noći pojedini napravili pravi urnebes u krevetu. Prvo su tokom pretresa sa voditeljem Milanom Miloševićem otkrivene mnoge stvari, te je najveću pažnju opet privukla Miljana Kulić sa svojim bivšim i sadašnjim momcima, Zolom i Bebicom, te Ivan Marinković sa kojim je dobila i sina Željka.

I mada je izjavljivala kako je zaboravila na njega, Miljana se ipak odlučila da se pomiri sa Zolom, te su se nakon završene emisije njih dvoje odvojili od ostalih i otišli u izolaciju, te su tu krenuli da razmijenjuju nježnosti, da se ljube, da bi ubrzo nakon toga uslijedila njihova nova, vr*la akcija, a koja se neko vrijeme i ajavljivala. Kulićga je sjedila na Zoli i tako podsjetila mnoge na neke njihove prijašnje akcije, a sve se dalo nazirati ispod jorgana koji ih je pokrivao. Nakon toga je pala oi or*lna akcija, a Zola nije krio da uživa.. u svakom slučaju, mnogi gledaoci su bili zadovoljni viđenim.

 

 

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here