Čini se da gledaoci uživaju gledajući dešavanja u Šimanovcima, koja uključuju strast, svađe, tuče, ali i ono što se dešava iza zatvorenih vrata. Filip Car je svakako u prvom planu kada je reč o nasilju i bezobrazluku, ali ga je u subotu uveče zasjenio događaj koji se dogodio u studentskom domu. Naime, dok su svjetla bila ugašena i svi su se spremali za spavanje, Divna DNK je vrištala i ošamarila ju je suprug Marko. Ana, koja je bila u krevetu pored njih, odmah ju je zagrlila.

Ostale žene u zadruzi su se odmah zauzele za nju, optužujući muškarca za maltretiranje. Peca je pokazao agresiju i hteo je da reši stvar sa brendom. Ova situacija je bila slična onoj sa Filipom i Aleksom, gde su počeli da se vređaju nakon što je Filip seo i počeo da jede. Svađa je eskalirala u kuhinji, a žena je pokazala svoju mračnu stranu i pljunula Filipa. Počeo je zavijati, ali su ostali saradnici spriječili totalni haos.

Kao da su svi zaboravili na Zvezdana. Zadnjih par dana se smirio, a sinoć su nakon emisije “Deložacija” njih dvoje otišli u izolaciju. Anđela se tada uvukla pod pokrivač i počela da se seksa sa njim. Zvezdan je tada uzeo stvari u svoje ruke i krenula je luda akcija. Bilo je toliko glasno da neki u spavaonici nisu mogli spavati od buke.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here