U naselju Šimanovci i dalje se dešava sve što publika najviše voli da gleda, naravno strasti, svađe, svađe, ali ima i zakulisnih stvari. Za nasilje i bezobrazluk, car Filip je, naravno, bio zvezda emisije, ali je sve to bilo u senci subotnjih dešavanja u studentskom domu.

 

Odnosno, kada su se svjetla ugasila i svi su krenuli na spavanje, Divna DNK, koju je njen suprug Marko ošamario, je vrisnula, a Ana na krevetu do nje odmah ju je zagrlila, došla da je zaštiti i optužena za maltretiranje , čak je i Peca pokazao određeni stepen agresivnosti, želeći da se obračuna sa brendom. Bili smo u istoj situaciji sa Filipom i Aleksom, počeli su da se maltretiraju, sve je počelo kada je Filip sjeo da jede, a ona mu nije dala da miruje. Kasnije su u kuhinji počeli da udaraju po facama i ona ga je svojim tamnim licem pljunula, a on je počeo da zavija.

 

Kao da su svi zaboravili na Zvezdana, koji se u poslednjih par dana ipak malo i smirio, a sinoć su nakon emisije “izbacivanje”, njih dvoje se povukli u izolaciju, nakon čega se Anđela podvukkla pod pokrivač i krenula je da ga ora*no zadovoljava. Nakon toga, Zvezdan preuzima stvari u svoje ruke, i kreće ludačka akcija, a toliko je bila glasna, da neki u spavaoni nisu mogli da zaspu od silne buke.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here