Pojedinci smatraju kraljicu svetom kraljicom Elizabetom, ocem Charlesom i svim tamošnjim medijima jer ih krivi za tragičnu smrt Princeze Dijane 1997 godine. Odluka britanskog princa Harryja da ukine monarhiju najavom napuštanja kraljevske obitelji bila je njegova osveta za smrt majke princeze Diane.To je samo jedna od neobičnih teorija zavjere koja bijesni ovih dana o popularnom megzitu (odlazak Megan i Harryja) zbog čega je kraljica Elizabeta II jučer održala hitni sastanak. Prema News18.com, mnogi vjeruju da je cijeli ovaj nered zapravo dobro osmišljen i da princ Harry želi okriviti svoju baku, oca i britanske medije, koji su svi krivi za smrt njegove majke, ubijene 31. kolovoza 1997. dok su bježali od fotografa u Parizu. Prema tekstu, Harry je od djetinjstva ljut na medije, a kad su britanski tabloidi počeli napadati njegovu ženu, odlučio im se osvetiti zbog smrti Lady Di.

Prema nekim teorijama, on je za smrt svoje majke uvijek krivio Elizabeth i Charlesa, za koje se, bez ikakvih dokaza, govorilo da stoje iza nesreće, pa su sada sveti. Upravo se zbog toga odlučio oženiti razvedenom Amerikankom, jer je sličan brak kraljinog ujaka Edwarda sedmog doveo do ustavne krize i njegova odricanja. Čak postoji teorija da je brak s Megan lažan i da je ona samo plaćena glumica. Naravno, nema dokaza za nijednu od ovih tvrdnji.

Inače, Harryjev sastanak s kraljicom, Williamom i Charlesom dogodio se jučer u dvorcu Sandringham i nije završen do zaključenja ovoga jutra. Kraljičin suprug Filip napustio je ujutro dvorac nezadovoljan cijelom situacijom i prinčevim upornim stavom da napusti svoju porodicu.

Preporuke
Loading..