Od vjeke vjekova uvijek ima nekih vrsta bolesti i kod muškarca i kod žena koje se jednostavno ne mogu izliječiti medicinskim putem. Međutim, sa vremenom ljudi su se polako počeli okretati majci prirodi i tamo su pronašli mali milion ljekovitih trava koje su itekako zdrave po čovjeka te mogu da izliječe i pojedine jako teške bolesti. Danas se bavimo problemom koji masovno pogađa cijelu mušku populaciju.Prije se o tome jako puno ćutalo, međutim u posljenje vrijeme to je postalo i više nego javno, a i mi ćemo danas da prozborimo koju vezano na tu temu. Svakodnevni stres, ekonomska situacija su samo neki od faktora koji utiču na muškost kod muške populacije. Sve je veči broj i onih mlađih koji imaju problema sa ovim segmentom. 

Razne hemijske kompanije su počele zatrpavati tržište sa pojedinim “lijekovima” za muškost, a sa druge strane su i više nego štetne po muški organizam. Danas vam donosimo jako poučnu i korisnu priču kako se iz prirode može “potjerati” muškota na jako dobar i pozitivan način.Jelča je jako poznata planina u Srbiji a tamo gotovo svo svoje slobodno vrijeme provodi poznati narodni ljekar/travar Marko Milinković. On je među stotinama drugih biljki pronaša i jednu za muškarca, a on ju je krstio sa “Napnikur”, i jako je dobra za mušku potenciju. Hiljadu puta isprobano, kaže uz smijeh Marko Milinković. 

Marko je nju napravio tako da se konzumira u vidu čaja, a može biti i dodatak jelima kao obični začin i jako je ukusna, za razliku od drugih trava. Nešto poput kamilice. Pored ove, Marko ima i biljku koju je nzvao “Gardaševina” i ona je itekako dobra za mamurluk. Ako imate problema, pozovite Marka. 

Preporuke