Prema saznanjima Pink. rs portala, djeda braće Dragojević, Davida i Dejana, preminuo je danas.

Dejan trenutno učestvuje u najgledanijem rijaliti programu u regionu, a njegov brat David učestvovao je u prethodnoj sezoni rijaliti programa Zadruga, zajedno sa svojom izabranicom Anom Korać. I dalje nije poznato šta je tačno dovelo do toga da član porodice poznate braće premine, a zna se samo da su obojica bili jako vezani za njega.

Inače, braća Dragojević bili su dugo vremena posvađani i nisu komunicirali jedno sa drugim, ali su nakon druge sezone Zadruge zakopali ratne sjekire u strogoj privatnost. Tada su porazgovarali o svemu i izgladili odnose, dok su njihove izabranice Dalila i Ana Korać bile jako sretne.

Kasnije se otkrile da je zapravo David kontaktirao Dalilu, koja je lično utjecala na to da njih dvojica ponovo progovore.

Nedugo nakon što je izašla vijest da su se njih dvojica pomirili, cijelu priču je prokomentarisao i Dejan.

-U dobrim sam odnosima sa Davidom. Čujemo se, on je bio kod nas. Sve je prošlo, smirile su se strasti. Shvatio je svoju grešku i šta nije trebao raditi. Najdraže mi je da se on za te situacije izvinio Dalili i one koje nije trebao dopustiti kao moj brat. Sad je to sve okej – ispričao je on smirenim tonom.

Preporuke
Loading..