Dragana Mirković je jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike u regionu. Njena karijera trajala je više od 30 godina, a za to vrijeme je otpjevala brojne hitove koji se i danas mogu čuti. Dragana je jedna od najuspješnijih i najuglednijih poznatih osoba u Hrvatskoj, a za svoje uspjehe u potpunosti su zaslužni njen talent i trud.

 

 

Takođe se smatra jednom od najsrećnijih i najprilagodljivijih poznatih ličnosti zbog stabilne i ljubavne veze sa suprugom Tonijem Bjelićem. Par živi u pravom dvorcu u blizini Beča i ponosni su roditelji dvoje djece. Sin Marko i ćerka Manuela nedavno su otvorili svoje naloge na društvenim mrežama i odmah stekli veliki broj pratilaca zahvaljujući slavnoj majci. Marko je prije dva dana proslavio rođendan u porodičnom okruženju i bio je glavna tema za razgovor na Instagramu.

 

 

Pljuštale su čestitke sa svih strana a presretna mama je na svom nalogu objavila i fotku torte koja je specijalno napravljena za Marka i napisala je: Sretan ti rođendan živote moj. Pored njene izdvojila se još jenda emotivna poruka i to od njegove sestre Manuele koja se u posljednje vrijeme malo povukla i nije toliko aktivna na društvenim mrežama.Ona je napisala: Srećan rođendan bato, volim te, i dodala je emotikon srca i jasno je pokazala da ljubav između nje i brata traje od djetinjstva jer je okačila i jednu sliku iz tog perioda. Ova fotka je raznježila sve koji su je vidjeli i imala je puno komentara.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here