Svjesni smo toga da je otkako se pojavio internet i društvene mreže i kako je to doživjelo jednu vrstu tranformacije i ekspanzije iz dana u dan da se na njima mogu pronaći razne stvari koje u većini slučajeva pomjeraju granice, pa jedna od njih je svakako moral i još neke druge vrijednosti koje su odvano izgubile na svojoj vrijednosti.

Svjedoci smo isto tako da je došlo do pojave da mlade djevojke sve češće i sve više objavljuju razane stvari i fotografije u neki pozama koje su izazovne i koje bi vjerovartno prije nekih desetak godina bile označene kako neprimjeren sadržaj.

Za cijelu ovu situiacijiu nekim dijelom možemo da optužimo i uticaj starleta i njihovog ponašanja koje su itekakao postale veliki uticaj na mlade djevojke i tinejdžerke.

Te starlete od svega toga zasigruno imaju veliku koristi jer njih broj pratilaca iz dana u dan raste, a njhovu veliku publiku zaisgurno pravi veliki broj mušakraca kojih ima preko 80%.
Oni na njihovim profilima komentarišu razne stavri i to njima samo povećava zaradu.
Slijedom toga postoji veliki broj influensera koji zarađuju dovoljno da od toga žive, a kada je u ptianju naš region postoji nekoliko njih koji su i estradne zvijezde i koje imaju i po nekoliko miliona pratitelja, a to su Jelena Karleuša, Daraga Mirković i mnoge druge.

Isto tkao na našem regionu psotoje one djevojke koje nisu toliko poznate javnosti, ali koje svalako imaju veliki broj pratilaca, a među njeima je i kćerka poznatog pjevača Milana Tapolakovića Topalka.

Ona je naime svom ocu skoro svakog dnana glavobolja otkako je psotala djevojka, jer vrlo često se o njoj pisalo u medijima kako je ona u vezi sa nekim sportistima i posljednja vijest je bila da je ona u vezi sa poznatim bh teniseriom Damirom DŽumhurom.

Naime, ona je nedavno postavila jednu fotografiju kako stoji na rukama u jednom veoma oskudnom izdanju.

Kako vi ovo komentarišete?

Preporuke