Druga premijerka Srbije bila je Ana Brnabić i očigledno je imala veliko poverenje od predsednika zemlje Aleksandra Vučića, što i ne čudi s obzirom na nebrojeno mnogo puta da mu je pokazala slepu lojalnost. U političkoj areni Ana ne nailazi na podršku jer njene kolege smatraju da nema dovoljno iskustva za tako važnu funkciju, dok tradicionalno orijentisane građane muči činjenica da se javno izjašnjava da je LGBTQ.

 

Danas su već svi navikli javnost na ovu činjenicu i sviđa joj se njen partner dr Milika, sa kojim Ana ima sina Igora, a na važnim svečanim ili kulturnim događajima ponekad se viđa sa premijerom kako se zajedno pojavljuju u javnosti. Drugačije se oblači i Ana Brnabić, uvek u odelu, koje joj se čini najudobnijim, izbor za svaku priliku. Mnogi ljudi na društvenim mrežama komentirali su kako bi voljeli vidjeti premijerku da barem jednom presvuče haljinu.

 

 

Tako se ona na prijemu koji je upriličen u japanskoj ambasadi povodom državnog praznika ove zemlje, odnosno rođendana japanskog cara Naruhita pojavila u elegantnom odijelu koji se sastojao od crnih pantalona i smeđeg sakoa ispod kojeg je obukla bijelu košulju što je za nju već provjerena i poznata kombinacija a ona dobila i veliki broj poziitvnih kritika na svoj stil oblačenja.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here