Prema mnogim izvorima, pjevačica Ana Bekuta je svekrva za primjer, a poznata pjevačica je svojoj bivšoj snajki Jeleni Konotar poklonila kuću u kojoj ona živo sa kćerkom i sinom. Kako mediji u Srbiji saznaju, Anin sin Igor Polić se iselio iz porodičnog doma nakon razvoda, te je Ana odlučila da nekretnina ostane majci njenih unuka sa kojima ima sjajne odnose. Ana je uvijek pokazivala kako joj je porodica na prvom mjestu, te je uz svim važnim situacijama bila uz sina i bivšu snaju, kao i svoje unuke, ali su i oni bili uz nju:

” Bekuta je na sve načine pokušavala da pomiri snajku i sina, ali joj to, nažalost, nije pošlo za rukom. Oboje su odlučili da je za njih najbolje da se rastanu, iako je ona bila protiv toga. Ana je na kraju prihvatila njihovu odluku i nastojala je da im pomogne koliko god je mogla. Ona Jelenu obožava, a ta ljubav i pažnja su joj i uzvraćeni. Njih dvije se od prvog dana odlično slažu. Koliko cijeni bivšu snajku, najbolje govori to što joj je ostavila kuću da u njoj živi. Bekuta Jelenu gleda kao svoju kćerku, a njihov odnos pun je ljubavi i poštovanja. Malo je takvih odnosa između svekrve i snajke, naročito kada snajka postane bivša” – otkrio je  izvor blizak pjevačici. Izvor je otkrio kako su Anin sin i njena bivša snajka jedno vrijeme imali zaista turbulentan odnos, ali da se danas odlično slažu:

” Bilo je teško, ali se riješilo. Nekad je dobar razvod bolji od lošeg braka i to se pokazalo u slučaju Aninog sina i bivše snajke. Sada je njihov odnos stabilan, a Ana je u stalnom kontaktu s Jelenom i viđaju se kad god joj to obaveze dozvole. Ona je majka njenih unuka, koje pjevačica obožava, i to joj je najvažnije. Kuću joj je ostavila od srca, a kao što znate, Bekutu unuci obožavaju. I jedno i drugo su izuzetno vezani za pjevačicu” -rekao je izvor te je dodao kako Ana i dalje drži sve konce u rukama, te da Igor zna da je njegova majka uvijek u pravu, jer to nije prvi puta da rješava njegove bračne probleme, i probleme u vezama. Igor joj je danas zahvalan za sve što je učinila, dok je Ani Jelena pravi prijatelj i neko sa kime može uvijek da popriča

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here