U današnjem članku vam donosimo jednu super mozgalicu pomoću koje ćete sigurno izmasirati svoje moždane vijuge, a mi se jednostavno trudimo da u svojim sadržajima đto više ubacujemo mozgalice kako biste vaš um i vaše moždane aktivnosti držali aktivnijim, a kako tvrde naučnici mozak je itekako moguće trenirati i samim tim možete da poboljšate njegovo funkcionisanje.

Mozak se upravo trenira ovakvim mozgalicama, a ukoliko to budete češće radili neki tvrde kako možete i povećati i svoj nivo inteligencije.

Tokom dana mi svoj mozak jednostavno opteretimo raznim stvarima, pa nam uvijek dobro dođe da se relaksiramo, a to možemo isto da postignemo pomoću ovih mozgalica, a jako je važno da znate da se ne smijete nervirati ukoliko na prvu ne vdiite riješenje nego je to znak da je vaš mozak previše opterećen u tom trenutku i da je potrbeno da se opustite i onda se ponovo vratite na riješevanje te mozgalice.

U nastavku vam donosimo jednu mozaglicu koja na prvi pogled se čini veoma jednostavna međutim, to nije tako, a samo rijetki uspjevaju da je riješe.

Naime, pitanje je koja od ovih čaša će se prva napuniti, a ovakav tip mozgalica je sve popularniji u svijetu.

Pa izvolite?

Ukoliko niste uspjeli da pronađete riješenje mi vam ga donosimo u nastavku.
.
.
.

.
.
.
.


Odgovor je čaša broj 3.
Pogledajte malo bolje riješenje i vidjet ćete zbog čega. Čestitamo uklolikos teuspjeli bez naše pomoći.

Vaš komentar?

Preporuke