Teška bolest ju je učinila neprepoznatljivom: Ona je nekad na estradi bila najzgodnija žena, da li je prepoznajete sad - Lifesytledom

Teška bolest ju je učinila neprepoznatljivom: Ona je nekad na estradi bila najzgodnija žena, da li je prepoznajete sad

ONA JE PRIJE 10 GODINA VAŽILA NEKADA ZA JEDNU OD NAJZGODNIJIH PEJVAČICA, POZNATA JE BILA PO SVOJIM DUGIM NOGAMA, STASU, ALI I ATRAKTIVNOM LICU, BILA JE PRAVA LJEPOTICA.

Nekoliko hitova je imala, pjevala je uglavnom turbofolk muziku, muzika koja lako ulazi u uho, sa banalnim tekstom.

Već duže vrijeme TINA IVANOVIĆ nije bila na muzičkoj sceni, razlog su njeni zdrastveni problemi koje je imala pjevačica.

Bolovala je inače od ra ka dojke, operisala je tu mor po treći put u augustu prošle godine. Tada je hirurški zahvat radio u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

“Izvor koji je dobro obaviješten je imao šta da kaže, pa je sljedeće rekao Tina je poslije tri godine ponovo operisana i lavovski je izdržala operaciju. Kao i protekla dva puta, i ovaj put je operisao tim stručnjaka koji se potrudio da odstrani sve loše ćelije kako bi spriječili širenje bolesti. Tina je zahvat lavovski podnijela i trenutno se osjeća dobro. Čim je stala na noge otputovala je sa suprugom Zvazdanom Anđićem u Grčku i to po preporuci ljekara koji su je savjetovali da otputuje budući da morska klima najbolje utiče na oporavak”

Tina Ivanović je zaista velika zvijezda bila, mi se nadamo da će se uskoro vratiti na scenu i da će nas uveseljavati svojim velikim hitovima kao nekad

Categories: Najnovije

Leave A Reply