Svjesni smo toga da se u današnje vrijeme kako je došlo do razvoja interneta i društvenih mreža, na njima mogu pronaći razne stvari koje ljudi masovno dijele, pa u većini slučajeva mi budemo šoirani sa onim stvarima koje vidimo.

Naime, u današnjem članku ćemo isto tako priačti o veoma neobičnim stvarima i vjerujemo kako su se one znale dešavati i vama.

Koliko puta ste samo na tavanu ili podrumu svoje kuće pronašli neku stavr za koju nemate pojam da je tu bila ili ste pronašli nešto u zidovima. Ovo je mnog češće ukoliko se radi o nekim starijim kućama.

Kada govorimo o nekretninima svjesni smo toga da je situacija sa njima u Sjedinjennim Američkim državama drugačija nego na Balkanu gdje je sasvim normalno da u toku
života se promjene bar tri doma

Na tržištu stvarno imamo veliki izbor kuća, ali su isto tako tu one kuće čija starost prelazi i do 100 godina.

U takvim kućama koje su starije vlasnici mogu da pronađu razne stvari koje se nalaze u tim kućama.

Ono što donosimo u današnjem članku jeste jedab samo primjer šta vlasnici mogu pronaći u svojim novim kućama.

Naime, radi se o jednom bračnom paru koji je nedavno kupio kuću koja je stvarno stara i onda su oni odlučili da kuću malo dotjeraju i renoviraju.

Kada su odlučili da skinu laminat u dnevnom boravku, oni su ispod toga laminata pronašli zabetoniranu rupu. Kada su skinuli beton oni su ispod tog sloja betona pronašli ni manje ni više betonsku kadu koja je ukrašena sitnim pločicama.

Pored toga, jedan par je pronašao šaht i ploču šahta u svom hodniku, a prilikom renoviranja sportske hale u Finskoj je pronađen dio srednjovjekovne ruševine.

Imao isto slučaj toga da je jedna čovjek kada je skinuo itison u svom dnevnom boravku, an podu pronašao ogromnu verziju društvene igre Monopol.

Koji je vaš komentar na ovo? Da li ste vi nešto pronašli u svojim kućama ili možda na tavanu ili podrumu kod svoje bake i djeda?

Pišite nam?

Preporuke