Tek je sad otkriveno - prije smrti Donna Ares je rekla da je od ove namirnice dobila opaku bolest - Lifesytledom

Tek je sad otkriveno – prije smrti Donna Ares je rekla da je od ove namirnice dobila opaku bolest

DRUGOG OKTOBRA 2017.GODINE JE PREMINULA POPULARNA BH.PJEVAČICA DONNA ARES, A U JEDNOJ EMISIJI JE OTKRILA I ŠTA SMATRA NAJVEĆIM KRIVCEM ZA ONO ŠTO JU JE TADA SNAŠLO, A VI OSTANITE I DALJE UZ NAS.

Donna Ares je otkrila svima da boluje od r aka pluća 2014.godine, borila se dugo, ali godinu dana nakon metastaze, bolest se vratila opet. Nije odustajala sve te godine, a sve dok nije završila svoju bitku.

Maligni tu m ori dojke se javljaju kod žena, kao i pluća, grlića materice i debelog crijeva. U neprekidnom porastu je broj oboljelih i umrlih od tih oboljena, navela je doktorica Ana Jovičević u razgovoru za Blic.rs

Sljedeći su simptomi: pojava krvi u ispljuvku, pojava upale pluća, uporan kašalj.

Godine 1998. snimila je svoj prvi album “Više me ne voliš” pod produkcijom Ljubovci Džavida u studiju Sani Records u Dusiburgu, u Njemačkoj. Ovaj album doživljava odličan prijem publike, a istoimena pjesma postaje veliki pop hit. Nakon dvije godine objavljen je album “Donna Live 2000”, gdje je snimala i obrađivala stare folk hitove, kao i popularne evergreene poput popularne “Woman In Love”, “I’m So Excited”, itd., A ovaj album privlači veliku pažnju ali i izaziva oštre i oštre reakcije medija i struke, jer je spojila dva tada nespojiva stila, koje je publika veoma dobro prihvatila, a struka je bila oštro kritikovana.

Godine 1999. potaknuta je negiranjem folklornog pokreta, pisanjem tekstova i muzike za pjesmu “Play Something Folk”, koju je snimila u duetu s folklornom zvijezdom Halidom Bešlićem. Pjesma je premijerno izvedena na festivalu “Forte 2000”, a 2001. godine uvrštena je u album “Mix 2” uz odličan izbor starih narodnih hitova, uključujući duo s Kemalom Malovčićem “Moja kći Alija dal dati”, i Prokleta Amerika i mnoge druge stare pesme.

Categories: Najnovije

Leave A Reply