Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji i ima zdravstvene tegobe koje do sad nije iznosio u javnost.

Vanbračni sin pokojnog kralja muzike navodno je na samrti. Tata čekaj me. Nikako nisam dobro, rekao je 47-godišnji Robert Šaulić. Poznato je da se on bori sa finansijama, ali i da ima zdravstvene tegobe koje nije iznosio u javnost. Nije otkrio ni ovaj put šta mu je, ali je na samrti. On inače živi u Zrenjaninu, dok komšije pričaju da nema novca ni za hranu, a kamoli lijekove.

Skupljali su novac zbog njegove dobrote kako bi mu pomogli da živi lakše. Istakli su da je Robert čuvao bolesne i stare ljude dok je bio u mogućnosti, a oni su mu to i platili.

Roberta ne interesuje više ostavinska rasprava i ima želju samo da bude sa svojim ocem bar na onom svijetu.

-Robert nikad nije bio posve zdrav. Nas dvojica se poznajemo godinama, često smo zajedno radili na građevini. On je vrijedan mladić, ali ima epilepsiju. Često mu zna pozliti dok obavlja teške fizičke poslove, pa ga komšije poslije vode u bolnicu. Govore da mu je zadnji put bilo baš loše kad je dobio napad, zato što uopšte ne uzima potrebnu terapiju.

Često zna buncati i govoriti nepovezano. Priča se u komšiluku da je baš obolio, ali on to pokušava sakriti. Kaže da ne može dočekati da bude na onom svijetu s ocem, kad nije mogao ovdje. Majka živi svoj život i nikog nije briga za njega – kaže izvor.

-Ja sam možda uvijek bio čudan i svojoj majci i ocu i nek mi je loše, ja ću s time sam izaći na kraj. Ni dinar mi ne treba! Ništa neću da tražim od Goce, Mihajla, Sanele i Ilde, pa nek umrem. Eto im svi ti milioni, bogatstvo i kuće, meni nije potrebno. Ne bih se bunio ni da mi daju nešto, ali ne bih im nikad sam tražio. Nisu me obavijestili ni o ostavinskoj raspravi, odustao sam od toga – kaže on i dodaje:

-Kad mi otac nije pružio pažnju i ljubav za života, a ni ono osnovno, ništa mi sad ne treba kad ga više nema. Možda je htio, ali od svoje žene nije smio, koja me nikako nije podnosila. Ni meni nije lako, ne radim u zadnje vrijeme, ne služi me baš zdravlje, a i nema posla. Živim sa slijepim čovjekom, pazim na njega i nikad ga ne bih mogao ostaviti – završava Robert.

Preporuke
Loading..