Kada je rijaliti Zadruga u pitanju, njegova gledanost svakoga dana raste iz minute u minutu, a naravno da mnogo tome doprinose i sami učesnici, koji su spremni na mnoge stvari samo da sebi podignu rejting, ali mnogi su već i na kraju živaca, jer su već dugo u izolaciji, pa rade i neke stvari koje u normalnom okruženju ne bi nikada napravili. Ona koja je poznata po tome da voli da provocira i ljuti ljude oko sebe je svakako Miljana Kulić koja svako malo ulazi u neke konflikte. Ali izgled da ovoga puta Tara Simov to nije željela da trpi, pa je ušla u fizički sukob sa Miljanom

Tokom podjele budžete Tara i Miljana došle su ozbiljan konflikt kada je Miljana odjednom skočila na Taru sa namjerom da joj oduzme budžet, zbog čega su se njih dvije i pkoškale, a li veoma brzo su između njih dvije stali ostali Zadrugari da spriječe pravi fizički sukob koji je po pravilima rijalitija strogo zabranjen. tara je uspjela da nekoliko puta i udari Miljanu, a to se da vidjeti i na snimku, tako da su i momci iz obezbjeđenja bili primorani da uđu u ”Belu kuću”

” Ova k*rvetina će raditi za mene mjesec dana! Glavu joj kidam na komade! Vidjela si Ermina, na njoj su bili hiljadu dinara, samo sam htjela…”– urlala je Miljana. Tara je sve to slušala, da bi na kraju i ona rekla: ”Napolju ću ovako da joj skačem po lobanji, ko skoči na mene, Nenada ili Đedovića ovako će da prođe”