Na osnovu brojnih kriterijuma i obimnih podataka, Novak Đoković se smatra najvećim teniserom svih vremena u teniskom sportu, uprkos protivljenju onih koji podržavaju Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Uprkos tome što je na istom nivou kao i Rafa po osvojenim Grand Slam titulama, njegove pristalice čvrsto vjeruju da još uvijek može uspjeti osvojiti još nekoliko uprkos tome što ima 36 godina. Nedavno se takmičio u Rimu i izašao kao pobjednik, što pokazuje da postepeno vraća formu nakon razočaravajućeg početka sezone na šljaci.

Poslednjih godinu dana Novak je imao podršku svoje ćerke Tare, koja sada ima pet godina i na njegove mečeve dolazi zajedno sa ostalim članovima porodice. Iako uglavnom većinu vremena provodi spavajući ili igrajući se, Novak je napomenuo da Tara nije posebno zainteresovana za tenis, već više voli balet. Uprkos nezainteresovanosti za sport, Tara je bila u centru pažnje fotografa i snimatelja kad god se pojavi u Novakovoj loži, jer mnogi tvrde da upadljivo podseća na svog oca.

Nedavno su se pojavile fotografije majke Novaka Đokovića, Dijane, iz detinjstva. Ove slike otkrivaju da Đokovićeva ćerka Tara nevjerovatno podsjeća na svoju baku, gotovo kao da je njena kopija. Jedina stvar koja ih razlikuje je činjenica da je stara fotografija crno-bijela. Poznato je da je Đoković veoma strastven prema svojoj porodici, često šikljajući o svom sinu Stefanu i njegovim teniskim treninzima. Međutim, priznao je da ga deli jedinstvena veza sa Tarom i da ona može bez napora da mu rastopi srce jednim pogledom. Đokovićeva ljubav prema ćerki je toliko intenzivna da joj nikada ništa ne uskraćuje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here