Tanja, koja je nosila helanke i bodi, radila je vežbe za ruke. U nekoliko poza koje je zauzela pokazala je liniju svog tijela, koja je bila gotovo savršena.Pevačica Tanja Savić promenila je život iz korena i posvetila se napornim treninzima i svom fizičkom izgledu. Gotovo svakodnevno posjećuje teretanu, gdje uz pomoć zgodnog trenera ozbiljno vježba.

Iako se šuškalo da je u vezi sa zgodnim trenerom iz Smedereva, Tanja je to nedavno demantovala rekavši da se samo dobro slažu i da joj on pomaže da usavrši liniju.Sada je pjevačica objavila video iz teretane, otkrivajući vježbe koje radi kako bi ostala u formi.Tanja je izgledala vrlo fit u helamama i bodiju dok je radila vežbe za ruke. Njene poze bile su gotovo savršene, što joj je donelo neke komplimente.

Međutim, njenim pratiocima posebnu pažnju posvetio je zgodni trener koji joj je pomogao da vežbe odradi “ispravno”. Trenerica se pobrinula da njenim pratiocima bude udobno i da znaju kako da pravilno rade vježbe.

“Seksi mama”, “Živa vatra, prezgodna si”, “Naporno, ali ćeš do leta biti raketa”, “Kakvog trenera to imaš, uf. Nije ni tebi lako”,”samo su neki od komentara.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here