Kako se ljeto približava, mnogi od nas počinju razmišljati o gubitku kilograma i dovođenju u formu. Sa toplijim vremenom želimo da budemo u mogućnosti da nosimo tanju odeću, a da ne osećamo samosvesnost o svom telu. Međutim, nakon zime obilnog jedenja, može biti teško skinuti višak kilograma. U današnjem članku ćemo dati nekoliko savjeta o tome kako započeti na putu mršavljenja.

Moramo reći da su žene najosjetljivije na te stvari i već razmišljaju o tome kako smršati, šta se smije, a šta ne smije. Jednostavno ima previše opcija koje se mogu naći na internetu za dobru liniju. Danas vam donosimo primer iz prve ruke, gde je Tanja Savić uspela da dotera svoju figuru koristeći pre svega vežbe i teretanu, a potom i samu dijetu.

Također, ono što je poznato jeste da je imala jako stresne poslednje dve godine, kada se sa svojim bivšim mužem borila oko starateljstva nad decom, te se jako ugojila i sada je odlučila da napravi nee rezove pre svega u samoj ishrani. “Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo prirodne sokove od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim, a da ne stavim ništa od hrane u usta.

Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, jako puno ribe i piletinu, kobasice, slaninu i čvarke sam morala da zaboravim. Hleb i slatkiše sam u potpuunosti izbacila sa menija. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate”, rekla je popularna srpska pevačica.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here