"TAMO DOLJE" sam prošla pakao, i to ZBOG BARTOLINIJEVE ŽLIJEZDE: Svaka žena ovo treba da pročita! - Lifesytledom

“TAMO DOLJE” sam prošla pakao, i to ZBOG BARTOLINIJEVE ŽLIJEZDE: Svaka žena ovo treba da pročita!

Kada se o ženinom intimnom zdravlju radi onda će na stotine i stotine članaka da naiđe svaka žena, kako bi se trebala održavati u donjem dijelu higijena, šta to treba žena da nosi, a što to ne treba. No ono što je glavna istina jeste da malo ko od njih govori o tome kakvi su to veliki problemi s kojim se žena zaista susreće, a možemo s pravom reći da svaka treća žena o tome i neće pričati.

Pa upravo zato sam se ja odlučila da podijelim svoje bolno poprilično iskustvo koje ima jednu neugodnu pojavu, a koja se neočekivano potpuno zadesila a to je bila upala kod Bartholinijeve žlijezde.

Prije par godina vrlo pozitivno mi je dan otpočeo, imala sam osjećaj kao da ga ništa neće promijeniti. Međutim tokom dana kako je odmicao nelagodu sam osjećala među svojim nogama, kao da sam jaje nosila.

To zvuči sasvim ludo, ali baš je takav osjećaj i bio. Tokom dana ono je sve postajalo sve veće i veće, užasne sam bolove imala. Nisam hodati mogla normalno, samo sam ležala.

Ujutro se desilo da je to puklo samo, a iz toga je gnoj curio i meni je lakše dosta bilo. To je bila bartholijeva žlijezda a ona vlaži našu rodnicu prije, kao i za vrijeme odnosa.

Categories: Najnovije,Savjeti,Zanimljivosti,Zdravlje

Leave A Reply