Najpoznatiji političar u našoj regiji je svakako predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji posebno voli da se pojavljuje u medijima, te da javnosti prezentuje uspjehe Srbije otkako je on na čelu te zemlje, mada je mnogo i onih koj se ne slažu sa njime i smatraju da Vučić ne pokazuje stvarnu sliku stanja. Kada je njegov privatni život u pitanju, poznato je da je on u braku sa Tamarom Vučić, sa kojom se baš i ne pojavljuje često u javnosti, te da mu je ona druga supruga. Iz braka sa nedavno preminulom novinarkom Ksenijom Vučić Aleksandar ima dvoje djece Danila i Milicu dok mu je Tamara rodila sina Vukana, a prva dama Srbije je nedavno za medije otkrila neke nepoznate detalje iz svoga porodičnog doma.

Rekla je kako već neko vrijeme pokušava da za sebe nađe neki svoj mir, tako da sve češće zna da isključulje telefon, da ne skuša vijesti i da ne gleda svoje mailove. Ona je inače pristalica aktivnog odmora, pa je tako prije nekog vremena malo planinarila po planini Rtanj, a planinarstvo inače voli još od malih nogu. Inače, Tamara koja radi u Ministarstvu vanjskih poslova često poslovno putuje i kako kaže tada joj najteže pada to što mora da se razdvoji od sina Vukana, koji je centar njenog svijeta.

I mada je veoma zaposlena, Tamara za sebe kaže da je veoma organizovana, te da većinu svojih obaveza obično uspijeva da završi u prvom dijelu dana, te da se nakon toga presvlaći u trenerku i ostatak dana provodi sa svojim sinom. Kaže da joj se pomalo javlja i nelagoda u stomaku, jer zna da Vukan uskoro treba da krene u školu, a to će svakako biti veliki izazov i promjena u njegovom, ali i u njenom životu.

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here