U današnjem članku ćemo pričati o jednoj zasigruno najkontroverznijoj pjevačici na ovim prostorima, a vjerujemo kako svi znate odmah o kome se radi, a to je svakako Jelena Karleuša.

Ono što je sigurno kada je ona u pitanju jeste da je kada god da se ona pojavi negdje ona napravi jedna neviđeni haos, i možemo slobodno da kažemo da je pravi magnet za javnost.

Ona to radi na nekoliko načina, a to su njene svađe sa njenim kolegama, njene razne izjave, njeni komentari  i ono što je nagore ona to ne radi samo sa ljudima koji su sa estrade.

Vjerovatno se sjećate kako je ona prije nekoliko mjeseci se posvađala sa onim poznatim jutjuberom Bakom Prasetom, a vjerovartno svi znate za onu stogodišnju svađu sa Cecom te da je ta svađa došla i do suda.

Ona se nemalo puta posvađa i sa takmičarima Zvezda Granda, gdje je ona stalni član žirija, a njeni komentari upućeni njima stvarno nekada mogu da budu prebrutalni.

Isto tako ona se svađala i sa dosta njih preko Instagrama i Faceboooka iako ona mnogima može majka da bude, a za neke tvrdi kako su je iznevjereili iako im je ona bila mentorica.

Kada je u pitanju ovo takmičenje, svjesni smo da se u njemu može stvarno vidjeti sve i svašta, a tu su razne scene koje su rađene tako da bi bile zanimljive gledaocima, ali moramo onda znati da je to sve šou biznis i da to tako mora da bude.

Međutim upravo zbog raznih montiranja , neke scene ne budu ni prikazane a u današnjem članku vam donosimo jednu takvu koja nikda nije prikazana, a u njoj ona je kritikovala jednog takmičara, te nije bila nimalo blagonaklona prema njemu, a ona mu je rekla kako je on previše mlohav i kako je smotan i da nije za ovog posla ali i da će vejrovatno do kraja svog života da bude samotnjak.

Kako možemo i očekivati njemu je pukao film, , te je on sisšaio sa scene, prišao joj i pljunuo je u lice.

Vaš komentar?

Preporuke