Srđan Predojević je poznati voditelj u Srbiji koji je dugi niz godina bio u tandemu sa koleginicom Jovanom Joksimović. Njih dvoje su bili veliki prijatelji, pa čak i kumovi jedno drugom kada su u pitanju djeca, ali nakon što su oboje dobili otkaz na televiziji Prva, gdje su vodili jutarnji program, izgleda da su se razdvojili.

Jovana je ubrzo počela da radi na privatnoj televiziji svog supruga K1, a Srđan je dugo bio bez posla. Na kraju je pronašao novu televizijsku stanicu za koju je radio. Kada je u pitanju njegov privatni život, važio je za velikog zavodnika i povezivao ga sa mnogim poznatim ženama, među kojima je i poznata glumica Iva Štrljić.

Iva i Srđan su izlazili prije više od 15 godina, a nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija njih dvoje iz tog perioda, koja je privukla veliku pažnju javnosti. Ni Iva ni Srđan nisu potvrdili vezu, ali je časopis Press 2007. godine objavio članak u kojem se govori o njihovoj vezi koja je završila slomljenim srcima.

Par se upoznao kada je Srđan radio kao urednik jutarnjeg programa na državnoj televiziji, a Iva je vodila jutarnji program na B92. Imali su kratku, ali intenzivnu vezu i često su viđeni zajedno u jednom beogradskom klubu. Međutim, romansa se brzo završila i nisu se rastali u dobrim odnosima. Jedna od Ivinih prijateljica rekla je da je i dalje boli zbog tog iskustva jer je Srđan u početku bio tako pažljiv i romantičan, ali je onda pokazao svoje pravo lice. Međutim Iva i dalje ignoriše ovu temu te odbija da je komentariše.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here