Vrlo dobro znamo da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić itekako aktivan na društvenoj mreži Instagram, gdje na profilu “budućnostsrbije”, gotovo svakodnevno objavljuje neke jako bitne vijesti, kako iz poslovnog tako i iz privatnog života. I na tviteru je jako aktivan, koji i nije toliko popularan na našim prostorima, ali je to njemu ostalo u navici dok je još studirao i radio u Engleskoj.Tako je on rano jutros, nešto malo iza 9 sati, objavio jako važnu vijest, da je na današnji dan tačno prije 3 godine položio zakletvu i posato predsjednik republike Srbije. On je napravio i kraći rezime, šta je u ovim trenutcima, i sve do sada uspio da uradi za svoju zemlju, ali sve građane Srbije. On je napisao da zemlja u koju niko nije vjerovao, da je pod njegovim vodstvom na koroak do Evropske unije.

“Stvorili smo novo lice Srbije, hvala svima vama koji ste vjerovali, i još uvijek vjerujete u mene i moje planove i lijepe aktivnosti za budućnost same Srbije. Za našu budućnost, neuspjeh nije opcija, vjerujte mi. Ja i moj tim ćemo učiniti sve, da građanima Srbije olakšam život, da spriječim da mladi odlaze iz ove zemlje, i to mi je prioritetni cilj broj 1”, izjavio je Vučić.

Podsjećamo, izbori su za nešto malo više od 10 dana, i vjerujemo da će i kao do sada odnijeti uvjerljivu pobjedu na istim. Jednostavno ne vidimo nekog kandidata koji mu može parirati po bilo kojem osnovu. Šta vi mislite o ALeksandru Vučiću, radi li dobar posao za svoje građane? Pišite nam…

Preporuke