Ka što vidite po naslovu, danas vam donosimo jednu jako zanimljivu priču i iskustvo. Ono što je istina jest da je jako malo muškaraca na svijetu koji se mogu oduprijeti seksi ženi koja im se nabacuje, i takvima stvarno treba čestitati. Nitko se nije mogao oduprijeti računalnom stručnjaku koji je došao u njezin stan da popravi pokvareni laptop. u pa je njegova djevojka odlučila provjeriti hoće li je prevariti. On je na to i više nego naivno nasjeo, da tako kažemo.
Ušao je u stan djevojke koja ga je pozdravila umotana u ručnik, rekavši mu da je upravo izašla ispod tuša, i da je još uvijek mokra od cijelog tuširanja. Potom se pojavila pred njim u svileno crvenom ogrtaču i počela ga zavoditi. Nije trebalo dugo da ova crnkinja preseli svog “majstora prijenosnika” iz dnevne sobe u spavaću sobu.

https://www.youtube.com/watch?v=uylXn8cBmJ4&feature=youtu.be
“Nitko neće saznati za to?”, Pitao je, na što je ona odgovorila potvrdno. Međutim, mnogi su naučili, a najvažnija među njima je njegova djevojka koja nije mogla vjerovati u što je spreman njezin dečko. Odmah ga je napustila, bez imalo razmišljanja.

Prema Wikipediji, “preljuba je bračna nevjera ili oblik vanbračnog seksa koji predstavlja kršenje bračnih obaveza od strane jednog od supružnika.” Ovaj oblik izdaje partnera u braku postoji još od sklapanja braka, s tim što preljubnik može biti muž, supruga ili oboje, koji se događaju slučajno ili planirano, s jednom ili više osoba, te se mogu otkriti ili pokajati partneru.

Preporuke