Svoju šolju u tren oka očistite: Trik koji bi trebala svaka domaćica znati - Lifesytledom

Svoju šolju u tren oka očistite: Trik koji bi trebala svaka domaćica znati

BEZ IKAKVE SUMNJE, VEĆINA ĆE SE SLOŽITI DA JE U ODRŽAVANJU ČISTOĆE U DOMAĆINSTVU USTVARI ODRŽAVANJE ČISTOĆE KUPATILA MOŽDA I NAZAHTJEVNIJI ZADATAK.

Čišćenje WC školjke je jedan od najomraženijih zadatak, rijetko kad ćete u životu naći nekoga ko u tome uživa, pogotovo ako u obzir uzmete da je teško temeljito očistiti šolju, opet se jako brzo isprlja, vas čeka novi krug čišćenja tako, a kako god, jedan trik vam donosimo u našem današnjem članku koji bi vam se mogao dopasti itekako.

Sve što će vama biti potrebno je da imate uburus, nekoliko kapi eteričnog ulja dodajte, kao i dvije žlice Hidrogen peroksida, pomiješajte ih sve u jednoj zdjeli, ali pazite da na kraju dodate sirće i tek onda eterično ulje.

Ubacite u to ubruse, od cijele smjese male loptice napravite. Kad to napravite, dovoljno vam je samo jednu lopticu da ubacite u šolju, nakon toga, kupatilo će vam mirisati niakd bolje.

Loptice mogu stajati duži vremenski period, svaki put kad vam zatreba to, pri ruci će vam biti kao brzo rješenje koje će svih neugodnih mirisa da vas riješi sa kojima biste se mogli susretati, a mi smo sigurno da će vas oduševiti ovi rezultati, vas ništa neće koštati da to probate, zar ne?!

Categories: Najnovije

Leave A Reply